Muško-žensko partnerstvo u 21. veku

Retreat za žene na moru
29. maj – 04. jun 2020. – Vila Nikčević, Ljuta kod Kotora 

Da li želite da postanete deo retreat-a AFRODITA koji se ove godine po treći put održava u okviru luksuzne vile na samoj obali Bokokotorskog zaliva? 

AFRODITA RETREAT ZA ŽENE je jedinstveni spoj letovanja u autentičnom primorskom gradiću Ljuta i interaktivnih predavanja i vežbi čija je glavna tema ove godine AUTENTIČNO PARTNERSTVO.

Da li još uvek sanjate o vezi, ljubavi ili braku sa muškarcem, u kojima ćete se osećati ispunjenom, vibrantnom, zaštićenom i iznad svega voljenom?

Da li je to neko sa kim već jeste u partnerstvu?

Svaka od nas ima iza sebe kraću ili dužu listu neuspešnih ili polovičnih ljubavnih priča. Neke žene su danas čak na pragu da odustanu od pokušaja. Ljubavni život nikada nije bio jednostavna tema, ali je u 21. veku, izgleda, postao komplikovaniji nego ikada.

Da li ste spremne, da u zaštićenoj atmosferi ženskog kruga, istražimo i resetujemo naše ideje, zamisli, uverenja, sentimente vezane za muškarce, veze i partnerstva i da sve vidimo u sasvim novom svetlu?

Zakon privlačenja kaže da nam u život dolazi ono što tražimo iz svog svesnog i nesvenog dela. Kroz interaktivna predavanja, priče o partnerstvima iz mitologije i savremenog života, meditacije i energetske vežbe, stići ćemo do kristalne jasnoće o sebi i svojim stvarnim, aktuelnim potrebama od veze i muškarca. Naučićemo da razlikujemo toksičnu od zdrave muške energije i da se razvežemo od prve, tako što će izgubiti svaku privlačnost za nas.

Da bismo razvile kristalnu jasnoću, potrebno je i da pročistimo zaostale rane i zakačenosti za veze iz prošlosti i da osetimo novo samopouzdanje, buđenjem boginje ljubavi i erosa u sebi. Razumećemo i sebe i muškarce u raznim životnim dobima i fazama ljubavne i seksualne veze, počevši od prvog sastanka i prve privlačnosti pa sve do zrele ljubavne veze ili čak svetog braka kao duhovnog puta. Brojni ljubavni i drugi nesporazumi proističu iz velikih razlika u muškoj i ženskoj ljubavnoj i seksualnoj psihologiji, koje su zasnovane na značajnim razlikama u neurohormonalnom sistemu. Kada ih razumemo i naučimo da ih svesno moduliramo, možemo da izbegnemo brojne nesporazume i ljubavne patnje i dođemo do onog što želimo na mnogo lakši način nego što smo sanjale!

Ovo su samo neke od tema kojima ćemo se baviti dok uživamo u jedinstvenom pejzažu zaliva, iznad koga se uzdižu ponosne planine koje se ogledaju u plavetnilu mora.

Na šestodnevnom retreat-u u prelepom ambijentu kamene vile na samoj obali mora, zaronićemo u svoje srce, svoju senzualnost i najdublje snove. Kroz interaktivna predavanja, priče, meditacije, ples i kundalini yogu, otkrićemo nove putokaze za uspešniju navigaciju u muško-ženskim odnosima, razrešićemo brojne nedoumice vezane za muškarce i dobiti odgovore na pitanja koja su nas mučila.

Šta vas još očekuje?

Svaki dan ćemo počinjati asanama (yoga vežbe), pranajamama (yoga disanja) i meditacijama pomoću kojih ćemo se svesno povezati sa svojim bićem. One nas uvode u stanje opuštenosti, staloženosti, smirenosti uma i osećaj slobode i mira. Za šest dana ćemo naučiti sistem Kundalini yoga vežbi koje možemo kasnije da primenjujemo samostalno!

U večernjim satima ćemo kroz senzualni ples i pokret doći u dodir sa svojim željama i potisnutim strastima i učiti da osetimo, probudimo i prihvatimo svoje telo i ženstvenost.

Pored termina predviđenih za radionicu, imaćete dovoljno vremena da uživate na plaži Vile Nikčević, da upijate sunce i plivate u kristalno čistoj vodi na samo pedalj od mesta gde se reka Ljuta uliva u more!

Šestodnevna radionica nudi brojne prilike za novo iskustvo sebe, kao i kompletan praktični “paket” znanja, veština i praksi koje su vam potrebne da napravite korak ka autentičnom partnerstvu u vezi u kojoj ste ili da budete spremne da ga prizovete, prepoznate i negujete kada se pojavi. Detaljnije o programu >>

Spoj lepog i korisnog – zvuči zanimljivo? 

Pored svakodnevnog programa, organzovaćemo i zajednički izlet brodićem po Bokokotorskom zalivu, posete Perastu i starom gradu Kotoru kao i poneki večernji izlazak. Za svakog ponešto – miris soli, more, sunce, masaže, šetnje obalom, druženje, ples…

Smeštaj je u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona. Iskoristite jedinstvenu priliku da letujete na sasvim poseban način po zaista promotivnoj ceni kako za luksuzni smeštaj, tako i za bogat sadržaj retreat-a!

Cena je 600€ po osobi i uključuje 6 noćenja u luksuzno opremljenim sobama na bazi polupansiona kao i kompletan program retreat-a, a ne uključuje troškove prevoza i fakultativnih izleta.

JOŠ BOLJE, ZA RANE PRIJAVE DO 20. MARTA OSTVARUJETE POPUST I PLAĆATE SAMO 500€!

Informacije i prijave na:

Rezervišite odmah svoje mesto!

Voditeljke radionice:

Dr Izabela Huber (www.izabelahuber.com FB stranica: Neurokoučing i terapija) je klinički psiholog, life coach i plesni terapeut. Njen pristup „Coaching by Consciousness“ zasnovan je na integraciji proverenih metoda ličnog razvoja iz različitih tradicija (psihoterapija, meditacija, energetski rad…) sa novim saznanjima neuronauke. Poslednje četiri godine se bavi proučavanjem ženske arhetipske psihologije (Ciklus Boginje) kroz brojne radionice u krugovima žena, koje žele da rade na osnaženju ženskog principa u sebi i nove ženske svesti za 21. vek.

Una Senić (www.poledancefitness.rs) je novinar i voditelj. Poznajete je iz formata „X faktor“ i „Ja imam talenat“. Trenutno je voditelj jutarnjeg programa na PLAY radiju. Sertifikovani je Kundalini Yoga učitelj (Kundalini Research Institute) i instruktor Pole Dance Fitness-a (S-Pole).

Organizatorka retreat-a:

Milanka Seka Nikčević ([email protected]) je dipl. pravnik i homeopta sa dugogodišnjim iskustvom kao i praktičar esncija Balkanskih i Kalifornijskih kapi. Poseduje znanja iz oblasti transakcione analize, reiki metoda, SU YOK-a i EFT-a. Neguje holistički pristup u radu sa klijentima. Jedan je od organizatora seminara Čarobni vikend kao i , sada već tradicionalnog, retreat-a Afrodita.

POKLONITE SEBI KRATKI ODMOR OD SVAKODNEVICE I GRADSKE VREVE I NAUČITE NEŠTO ŠTO MOŽE ODMAH DA PROMENI VAŠ LJUBAVNI ŽIVOT NABOLJE!