O NAMA

VILA

Luksuzna Vila se nalazi na samoj obali mora u malom i mirnom mestu – Ljuta – u srcu Bokokotorskog zaliva.

Vila je idealna za porodice, grupu prijatelja koji tragaju za kristalno čistom vodom, očaravajućim mirisima mediterana i suncem. Ušuškani između planina sa jedne i mora sa druge strane provedite nezaboravno vreme.

Gostima je na raspolaganju privatni bazen na otvorenom kao i plaža (ponta) gde mogu uživati u moru, suncu i predivnom pogledu. Odmah do bazena se nalaze Bar gde se gosti mogu osvežiti i salon lepote gde mogu uživati u opuštajućim masažama. Takođe, privatni parking je obezbeđen za goste Vile.

Vila ukupno ima 10 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica sa pogledom na more, planine ili bazen u kojima preovlađuju tople i prijatne boje. Svaka soba ima svoje kupatilo koje je opremljeno kozmetikom, peškirima, badematilima i fenom.

Na rapolaganju su različite smeštajne jedinice: standardne sobe, deluxe soba, deluxe jednosobni i dvosobni apartmani, executive apartman i studio.

Ako tražite oazu gde možete uživati u očuvanoj prirodnoj lepoti Crne Gore Vila Nikčević je pravo mesto za Vas!

Zaboravite na trenutak brige i obaveze koje nosi svakodnevni život, posetite nas i uživajte u miru koji pruža Ljuta i naša Vila.

Ubeđeni smo da ćete jednom kada osetite magičnu energiju ovog nestvarnog mesta i Vile Nikčević zasigurno postati jedan od mnogobrojnih gostiju koji nam se uvek rado vraćaju.

LJUTA

Ljuta se nalazi u srcu Bokokotorskog zaliva, na severnoj strani Kotora. Malo ribarsko mesto, koje je zbog svoje posebnosti svrstano u jednu od najtraženijih lokacija na crnogorskom primorju, pružiće vam autentičan doživljaj primorskog života.

U centru naselja Ljuta nalazi se barokna crkva posvećena Svetom Petru. Crkva je izgrađena od kamena sa ostrva Korčula. Prema spisima, bilo je potrebno nekoliko decenija da se ista izgradi. Konačno je završena 1780. godine.

Ljuta je savršeno mesto za oporavljanje od brzog načina života i gradske vreve, a istovremeno je na samo sedam kilometara od Kotora gde se nalaze brojni kafići, restorani, butici itd. Stara kotorska luka okružena gradskim zidinama je vrlo dobro očuvana i pod zaštitom je UNESKO-a, kao svetska kulturna baština.

KOTOR

Kotor se nalazi u Bokokotorskom zalivu, najlepšem i najvećem zalivu na Jadranu. Stari grad je jedan od najbolje očuvanih utvrđenih gradova i pod zaštitom UNESCO-a je kao svetska kulturna baština. Kotor je između XV i XVIII veka pripadao Veneciji pa je venecijanski uticaj ostavio trag na arhitekturu ovog prelepog malog grada. Kotor je stari venecijanski utvrđeni grad, datira iz 10. veka i bez sumnje je jedan od najlepših gradića na svetu. Ne postoji reč koja može da opiše ovo mesto i to je razlog zbog kojeg morate da ga vidite i da se sami uverite. Možete biti sigurni da ćete otkriti savršeno okruženje idealno za oporavak od napornog užurbanog života. Ukoliko vas “umori” opuštajuća atmosfera u Ljutoj i želeli biste da prošetate, u Kotoru postoji veliki izbor savremenih prodavnica i luksuznih restorana.

Kotor je okružen prelepom prirodom, kristalnom vodom, planinskim masivima kao što su Lovćen i Orjen, ostrvima i mnogim istorijskim znamenitostima.

Izvanredne i drevne zidine koje se prostiru iznad starog grada Kotora i preko brda Svetog Đorđa dužinom od 5 km oduzimaju dah. Iako je Kotor bogat istorijskih i monumentalno vrednih objekata, moramo izdvojiti katedralu Svetog Trifuna (izgrađena 1166. godine) koja predstavlja i simbol starog grad kao i Ostrvca Sveti Đorđe i Gospa od Škrpijela koji su među najlepšim mestima u blizini Kotora.

Marina za Vaše jahte, restorani, kafići, prodavnice suvenira, noćni klubovi, banke – u Kotoru se može naći za svakog po nešto.